Ad Code

Responsive Advertisement

Ticker

6/recent/ticker-posts

Lha Yo!

Lha Yo!

Bien jek bayi, ora nduwe roso khawatir keluwen
Bien jek bayi, ora nduwe roso khawatir gak iso klambenan
Bien jek cilik, ora nduwe roso khawatir gak iso njajan
Bien jek cilik, ora nduwe wedi mergo gak iso tuku dolanan

yo iso mangan
yo iso klambenan
yo iso njajan
yo iso dolanan

lha saiki ?!

Basan wes gede, tambah umur tambah tuwek, kok malah wedi keluwen, wedi ra iso nduwe opo-opo.

Endi sing jarene "YAKIN"
Yakin urip kuwi wes enek sing ngatur
Yakin Sing Ngatur kuwi wes adil
Yakin wes sesuai takarane

Lha yo!

Yakinmu terus sepiro ?
Terahe emboh tenan og aku iki.


----------------------------------------{Lha Yo!}----------------------------------------

Posting Komentar

0 Komentar